fbpx

Mükemmel Bir Evlilik Teklifi Organizasyonu Nasıl Hazırlanır?

Kız arkadaşınıza mükemmel bir evlilik teklifi yapmak için nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Hayatımın Sürprizi ekibi olarak size tecrübelerimize dayanan bazı tavsiyeler vermekten mutluluk duyarız.

Bütçenizi Planlayın

Özel bir teklif ortamı hazırlamak için ne kadar para ayırabileceğinizi düşünün. Kız Kulesi’nde veya Sapphire’de evlilik teklifi yapmak için belli bir tutarı gözden çıkarmak gerekir ama evinizde romantik bir masa kurup etrafı süslemek daha ekonomik bir alternatiftir. Hayallerinizle ekonomik durumunuz uyuşmuyorsa bunu dert etmeyin ve elinizdeki imkanlarla yapabileceğinizin en iyisini yapmak üzerine kafa yorun.

Mekan Seçimi

Kendi eviniz, bir arkadaşınızın evi ya da kısa süre için kiraladığınız bir daire; şık bir restoran, güzel bir kafeterya ya da park, bir tekne, bir sinema veya tiyatro salonu, sokaklar; bunların herhangi biri teklif mekanı olabilir. Bir kumsalda teklif dekoru hazırlayabilir, bir park veya piknik alanındaki bir çardağı süsleyebilirsiniz. Eviniz bahçeli ise bahçenizi bu amaçla süsleyebilirsiniz. Teklifinizi sevgilinizle tanıştığınız veya ilk defa buluştuğunuz yerde yapma yoluna gidebilirsiniz.

Teklifinizi yapmayı düşündüğünüz alanı veya mekanı kullanmanızın sorun olup olmayacağını düşünmelisiniz. Civardaki bir parkın bir bölümünde ya da içindeki bir çardakta teklif ortamı hazırlamak iyi bir fikirdir ama bunun için izin almanız gerekebilir. Teklifinizi bir sinema salonunda, film arasında yayınlanan bir videodan sonra yapmak istiyorsanız salonun yöneticilerinden biriyle konuyu görüşmeniz ve güzel bir video hazırlamanız gerekir.

Evlenme teklifi mekanı seçerken hava koşullarını da dikkate almalısınız. Hafif bir yağmurun oluşturmak istediğiniz romantik havaya katkısı bile olabilir ama çok soğuk bir gün, şiddetli bir yağış veya rüzgar açık havada yapılacak teklifleri olumsuz etkileyebilir.

Müzik Unsuru / Şarkı Seçimi

Teklifinizi müzikli bir mekanda veya özel olarak ayarladığınız bir canlı müzik performansı eşliğinde yapabilirsiniz. Bu durumda çalınacak parça veya parçalar önemlidir. Bunlar ikiniz için anısı olan ya da teklif sözleri içeren şarkılar olabilir.

Arkadaşlardan, Yakınlardan Yardım Alınabilir

Teklif ortamının süslenmesi, malzeme seçimi ve temini, yiyecek – içecek seçimi, temini ve yapımı, canlı müzik, hatta mekan gibi konularda tanıdıklarınızdan yardım alabilirsiniz. Bir arkadaşınız güzel evini bu güzel olay için kullanmanıza izin verebilir. Canlı müzik yapan arkadaşlarınız varsa ev, sokak veya kumsal gibi bir mekandaki teklif projeniz için size yardımcı olabilirler. Uygun bir metin hazırlayıp tanıdıklarınıza bu metni parçalar halinde söyleterek güzel, enerji dolu bir teklif videosu hazırlayabilirsiniz.

 Sevgilinizin Beğenilerini Mutlaka Göz Önünde Bulundurun

Müzikler, dekor renkleri, mekan, aksesuarlar, ortam gibi şeyler üzerinde düşünürken sevgilinizin en çok nelerden hoşlanacağını, nasıl bir organizasyonun onu daha çok etkileyeceğini düşünün.

Çekingen bir kıza kalabalık bir ortamda, birçok kişinin gözü önünde teklif yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Sevgiliniz denizi çok seviyorsa teklifinizi deniz kenarında veya teknede yapmanız hoşuna gider.

En sevdiği renk yeşilse teklif dekorunda yeşil renkli aksesuarlar da kullanın. Frezyaları çok seviyorsa birlikte yemek yiyeceğiniz masada bu çiçekten bulundurun ya da tekliften sonra ona bir buket frezya verin.

Teklif Yüzüğü

Bütçeniz bunun için uygun değilse kız arkadaşınız için en güzel, en pahalı tektaş yüzük modellerinden birini beğenmeniz gerekmez. Fakat mali durumunuzu çok sarsmayacak zarif, hoşuna gidecek tarzda bir tektaş almalısınız. Kadınların çoğu bunu bekler. Yüzüğü şık bir şekilde ambalajlatmayı unutmayın. Sevgilinize bunu sürprizli bir şekilde vermeniz de hoş olur. Bir çiçek buketinin içine koyabilir, iç içe geçmiş kutuların en küçüğüne yerleştirebilir veya yemek yediğiniz masaya güzel bir sunumla getirilmesini sağlayabilirsiniz.

Teklif Sözleri

Kısa fakat anlamlı bir konuşma hazırlamanızın iyi bir etkisi olur. Ona olan duygularınızı, hayatınıza kattığı şeyleri düşünün ve bunları ifade eden birkaç cümle hazırlayın. Çok heyecanlanacağınızı düşünüyorsanız bu konuşmayı mümkün olduğu kadar kısa tutun. Gerekirse rahat konuşmak için biraz çalışma yapın. Düşündüğünüz cümleleri söylerken sesinizi kaydedin. Sonra dinleyin ve varsa hataları düzeltip en iyi haline getirmeye çalışın.

Fotoğraf ve Video Çekimleri

Böyle özel ve önemli günlerin, güzel hatıraların belgelenmesi gerekir. Böylece ilerleyen zamanlarda teklif gününüze ait detayları hatırlayabilir, o gün yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bu yüzden, teklif anlarını, o anlardaki heyecan, şaşkınlık, coşku ve mutluluk gibi duyguları belgelemesi için en azından fotoğraf ve video çekimi işinde iyi olduğunu düşündüğünüz bir arkadaşınızla anlaşmalısınız.

Hayatımın Sürprizi Evlenme Teklifi Organizasyonları

İstanbul’da evlilik teklifi organizasyonları konusunda uzun yıllara dayanan bir tecrübesi olan enerjik bir ekibiz.

Hayalinizdeki teklif planının profesyoneller tarafından hayata geçirilmesini tercih ederseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Nasıl bir teklif yapacağınıza tam olarak karar veremiyorsanız bu konuda da fikir verebiliriz.

İstanbul’un tanınmış, şık mekanları, evler, sokaklar, sinema ve tiyatro salonları, kumsallar, tekneler gibi birçok farklı yerlerde ve ortamlarda birçok organizasyon hazırladık.

İşimizi seviyor, zevkle yapıyor ve her gün biraz daha geliştirmeye çalışıyoruz. Sektördeki yeniliklerin takipçisiyiz.

Dekorasyon malzemelerimizi özenle seçiyor, bunlarla uyumlu ve zevkli ortamlar, göze hitap eden romantik masalar hazırlıyoruz.

Arzu ederseniz size özel teklif videoları ve animasyonlar da hazırlayabiliriz.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Kumsalda evlenme teklifi paketleri

Açık havada evlenme teklifi fikirleri

Romantik evlenme teklifi ortamı nasıl hazırlanır?


Yorum Yap

Chat with us on WhatsApp