fbpx

Yatla Boğaz Turu

, , ,

İstanbul’un tadını çıkarmak için yapabileceğiniz en güzel şeylerden biridir yatla boğaz turu. İki yakanın da en güzel yapılarını görme fırsatınız olur, hem de bir yandan deniz havası alarak. Dinlendiğinizi, rahatladığınızı, sıkıntılarınızın havaya karışıp hafiflediğini hissedersiniz. Günlük rutininizden farklı bir şey yapmanın keyfini duyarsınız. İş günlerinde önünden, yanından geçerken bakmaya fırsat bulamadığınız bir saray, yalı veya caminin bütün ihtişamıyla, ağır ağır gözlerinizin önünden geçmesinin tadını çıkarırsınız.

İstanbul’a kısa bir süre için gelmiş olan misafirinize deniz üzerinde güzel bir gezi yaptırarak kentin  görülmeye değer birçok yerini görmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Hayatımın Sürprizi ekibi olarak sizin için farklı yatla boğaz turu organizasyonları düzenleyebiliriz. İşte birkaç alternatif:

*Evlilik teklifi: Siz ve partneriniz, dilerseniz birkaç da arkadaşınız…güzel bir kokteyl veya yemek masası…mumlar, balonlar, dekoratif aksesuarlar, isterseniz çiçekler ve arzu ettiğiniz başka detaylar.. duruma uygun romantik parçalar (elbette ki istek yapabilirsiniz)… lazerle köprünün altına aşk ve teklif sözleri de yazılabilir ayrıca.

*Evlenme yıldönümü: Eşinizle birlikte İstanbul manzaralı romantik saatler…dilediğiniz tarzda yiyecek ve içeceklerle hazırlanmış, özenle dekore edilmiş bir masa…fonda sevdiğiniz şarkılar, dalgaların ve kuşların sesleri…farklı tarzlarda mumlar, birbiriyle uyumlu aksesuarlar, isterseniz balonlar ve çiçekler…bu özel günde hissettiklerinizi kısa cümlelerle, lazerle köprünün altına yazma imkanı.

*Teknede doğum günü: Sevgilinizin, eşinizin, sevdiğiniz bir aile bireyinin veya arkadaşınızın doğum gününü tekneyle deniz üstünde gezerek kutlamaya ne dersiniz? Ortamı organizasyona uygun bir şekilde dekore etmek, masanızı süsleyip donatmak, pasta ve çiçek gibi taleplerinizi temin etmek, dilerseniz hediyenizi özel bir şekilde takdim etmek, istediğiniz müzikleri çalmak bizden.. Lazerle gökyüzüne kutlama sözleri yazmak da mümkün.

*Küçük partiler: 10 – 12 kişilik bir grupla İstanbul manzaralı, eğlenceli bir parti yapmayı düşünürseniz teknenin süslenmesi, müzik, masa hazırlama gibi taleplerinizi istediğiniz tarzda gerçekleştirerek keyifli saatler geçirmenize yardımcı olabiliriz.

Yatla boğaz turu sırasında görebileceğiniz bazı yerleri de sıralayalım:

*Topkapı Sarayı

*Çırağan Sarayı

*Dolmabahçe Sarayı

*Beylerbeyi Sarayı

*Kızkulesi

*Anadolu Hisarı

*Rumeli Hisarı

*Boğaziçi Köprüsü

*Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

*Birbirinden görkemli yalılar ve camiler

Tekneyle Boğaz turu fiyatları yatın özellikleri, turun süresi ve rotası, süslemenin ve yemek masasının niteliği gibi etkenlere göre değişir.


Yorum Yap

Chat with us on WhatsApp