fbpx

Oğlak Burcu Aşk Uyumları

, ,

Oğlak Burcu & Koç Burcu

Bir ateş elementi ve bir toprak elementi, sizce böyle bir ilişkide ne kadar umut olabilir? Evet, yanılmadınız, pek bir umut yok, ama hayatta imkansız diye bir şey yoktur diyenlerdenseniz denemenize kimse karışamaz tabii.

Emir komuta zincirini kolayca kavrayan ve buna ayak uydurmakta da zorlanmayan Oğlak burcu kişisiyle başkasının emri altında çalışmayı hiç sevmeyen Koç burcu kişisinin birbirlerini anlamaları kolay değildir. Oğlak sosyal konuma ve başkalarının gözündeki izlenimine önem verir, Koç burcuna gelince; başkalarının ne düşündüğü pek umurunda değildir. Koç yatakta tutkulu ve acelecidir, Oğlak ise gevşeyip kafasını boşaltmadan sekse hazır olamaz.

Çiftin arasında başka farklılıklar da vardır. Yine de, sen Koç kişisi; Oğlağa sadık olur ve ihtiyaç duyduğu güveni verebilirsen onun kendini korumak için ördüğü duvarları aşabilirsin. Bunu yapabilirsen Oğlak seni mutlu etmek için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Oğlak Burcu & Boğa Burcu

Bingo!

Birbirinizi bulduysanız şanslısınız, zira burçlar dünyasının en uyumlu çiftlerinden biri sayılıyorsunuz. Oğlak burcu kişisi; sen güvenilir, doğrucu ve azimli bir insansın, zirveye çıkmak için bütün gücünle uğraşırsın ve ancak en tepede huzur bulursun. Boğa burcu mensubu olan partnerin hayatına girdiği insanlarda iz bırakacak bir kişiliğe sahip, zeki bir insandır ve onun bu özellikleri seni etkileyecektir. Ona sevgini devamlı olarak gösterirsen senin yönetimine girmeye razı da olabilir.

Boğa sabırlı ve dayanıklıdır, ama dikkatli olmalısın; içinde biriktirdiği şeyler birdenbire ortaya çıkarsa yatıştırılması zor olabilir. İkiniz de güzelliğe ve estetiğe düşkün insanlarsınız, bu yönden birbirinizi mükemmel bir şekilde tamamlarsınız. Günlük hayattaki uyumunuz yatakta da devam eder, birlikte yeni fanteziler denemekten zevk alırsınız. Boğa kişisi; partnerin terk edilmekten ve incitilmekten korkan biridir, onu güzelce, sıkmadan sahiplenmeyi unutma!

Oğlak Burcu & İkizler Burcu

Güçlü hırslara sahip, çalışkan biri olan Oğlak burcu kişisi bu yönüyle İkizler burcu kişisine yabancı gelmez; çünkü kendisi de hırslıdır. İkizlerin keskin zekası ve becerikli oluşu Oğlağı çeker. Bu ikili aşkta da, yatakta da ne istediklerini bilen insanlardır ve birbirlerine istediklerini vermeleri halinde ilişkileri yolunda gidebilir. Kadın tarafı sen isen sayın Oğlak; ilişkinin ömür boyu devam etmesi için her şeyi yaparsın ve bu tutumun İkizler burcundan olan partnerinin kendini kısıtlanmış hissetmesine yol açar. Sana gelince İkizler erkeği; bu kadını sevdiğinden tam olarak emin değilsen ona aşkını ilan etmekte acele etmemelisin. Çünkü ne söylesen inanır ve senin samimi ve ciddi olmadığın ortaya çıkınca büyük bir düş kırıklığına uğrayabilir. Kadının İkizler, erkeğin Oğlak olması durumunda ise tarafların yaşam anlayışları ciddi derecede farklıdır. Bu çiftten uzun süreli bir ilişki çıkmayabilir. Oğlak erkeği, sana İkizler kadınından duygusal bir bağlanma beklememeni ve kendini ateşli bir ilişkiye odaklamanı tavsiye edeceğiz. Bu senin için büyük ihtimalle daha iyi olacaktır.

Oğlak Burcu & Yengeç Burcu

Sen Yengeç, son derecede sadık ve güvenilir bir insansın.

Oğlak burcu olan partnerin güvenmek isteyen ama birçok burçta bu özelliği bulamayan biridir. Sende bulacak mı peki? Evet, büyük ihtimalle bulacak ve aradığını bulmanın keyfiyle seni dünyanın en mutlu insanı yapmaya çalışacaktır.

Oğlak burcu bir insanı ilk gördüğünde sevdi – sevdi, sevmedi, kolay kolay bir daha sevemez; sizin ilişkinizin risklerinden biri bu. Ama sen bir Yengeç burcu mensubu olarak tutkuları ve duygularıyla hareket eden birisin ve muhtemelen Oğlak ilk gördüğünde sana ısınacaktır.

Yengecin romantik ve duygusal karakteri Oğlağın romantizmin yanında çılgınlık ve eğlence de arayan kişiliğiyle uyuşmaz aslında ama Yengeç kişisi sevdiğine ayak uydurmak isteyen biridir ve Oğlak biraz çaba göstererek partnerinin de bu ilişkiye heyecan katmasını sağlayabilir.

Oğlak Burcu & Aslan Burcu

Oğlak burcu kişisi, sen toprak grubundasın, Aslan burcu insanı ise ateş grubunda ve bu durumda ikinizden iyi bir çift çıkması biraz sürpriz olur.

Kıskanç ve lider kişilikli Aslan, senin için hayatı çekilmez hale getirebilir. Ayrıca o dışa dönük, cömert, enerjik ve sosyal bir insandır; sen ise para harcamak konusunda dikkatli birisin, kuşkucusun ve kalabalıklarla aran fazla iyi değil. Bunlar da birlikte mutlu olmasını zorlaştırıyor.

Aslan’la aranızda mali konularda da sorunlar çıkabilir. İkiniz de iyi giyinmeyi ve kültürel anlamda sosyal olmayı seviyorsunuz, belki bu noktalarda bir uyum yakalayabilirsiniz. Yıldızlar sizin beraberliğinizin pek kolay olmadığını ve ancak birbirinizi gerçekten severseniz uyum sağlayabileceğinizi söylüyor. Ciddi bir elektriklenme söz konusu ise bu ilişkiye bir şans vermek istersiniz tabii fakat zorlanacağınızı bilmelisiniz.

Oğlak Burcu & Başak Burcu

Kız tarafı da, erkek tarafı da toprak grubundan ve her ikisi de çalışkan ve hırslı insanlar. Yıldızlar, hedefleri ve zevkleri birbirine benzeyen bu ikilinin ilişkisine epeyce şans veriyor. İkiniz de başarılı ve ilginç insanlarla görüşmeyi seven, güvenilir, sağduyulu, pratik ve sorumluluk sahibi insanlarsınız; bunlar da sizi birbirinize yaklaştıracaktır. Oğlak kadını; sen Başak burcu erkeğinin yanında kendini rahat ve mutlu hissedersin. Bu adam her şeyi ince ince düşünen biridir, sana aşkını açıkladığı zaman bundan emin demektir, ona güvenebilirsin. Oğlak erkeği; senin Başak kadınından daha iyi bir eş bulma ihtimalin çok düşüktür, o derece yani. Bu dürüst ve güvenilir kadın sana sadık kalacak, kariyerini yükseltmeni kolaylaştırmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Başak kadını; ateşli bir kadınsan seks yaparken bile ani hareketler yapmaktan kaçınan Başak erkeğini tutuk bulabilirsin. Evet, o biraz çekingendir ama tutuk değildir, ona fırsat ve cesaret vermelisin.

Oğlak Burcu & Terazi Burcu

Birbiriyle sert açı yapan burçlarsınız siz, Oğlak burcu ile Terazi burcu. Buna rağmen, ortak ilgi alanlarından dolayı, biraz gayret gösterirseniz iyi bir ilişki kurabilirsiniz. İkiniz de öncü niteliktesiniz aslında ama sen, Terazi; isteklerine ulaşmak için hoş davranır, diplomatik yollara başvurursun, sen ise, Oğlak; daha sert ve acımasız bir kişiliğe sahipsin. Aşkta da, arkadaşlıkta da işiniz zor açıkçası.

Duygu dünyası her zaman karışık olan Terazi’nin istedikleri olmayınca takındığı kaprisli tavırlar Oğlağa itici gelebilir, ketum bir kişiliği olan Oğlak ise Terazi’nin ilgisine cevap vermekte zorlanacaktır muhtemelen. Bu ikili arasında sıklıkla yanlış anlamalar olacaktır ve bunların ileri boyutlara ulaşması ilişkiyi bozar. Yıldızlar ne istediğini bilen, kararlı Oğlak ve dağınık fikirli, kararsız Terazi arasındaki ilişkiye yüzde 50 şans tanıyorlar. Birbirinizi seviyorsanız denemeye değer, öyle değil mi?

Oğlak Burcu & Akrep Burcu

Akrep burcu kişileri Oğlakların karşısına çıkabilecek en iyi partnerler arasındadır. Sen, Akrep; birçok burçla iyi ilişkiler kurabilen birisin ama aşk ve tutku açısından aradıklarını Oğlakta bulursun. Sen, Oğlak; tıpkı partnerin gibi karşısındakine güven duymakta zorluk çeken birisin ama Akrep burcundan olan partnerine kalbini öyle bir açarsın ki onun en güvendiği insanlardan biri olursun. Bu ilişkide kız tarafı Oğlaksa Akrep erkeği ona unutulmaz güzellikte bir cinsel tecrübe yaşatacaktır. Kız tarafının Akrep olması durumunda ise erkeğin sahte tavırlardan ve aldatmaktan kaçınmasını tavsiye ederiz, bu enerji timsali kadının intikamı korkunç olabilir.

İkinizin başlangıçta gayet eğlenceli olan beraberliği zaman içinde zorlayıcı bir hal alabilir. İkide bir ayrılmanız hiç şaşırtıcı bir şey olmaz. Ancak, bir gün yollarınız tamamen ayrılsa bile aranızdaki tutkuyu her zaman ararsınız.

Oğlak Burcu & Yay Burcu

Siz birbirinin zıddı olan burçlarsınız aslında ama zıtların birliği yasasından yararlanmamanız için bir sebep yok tabii. Jüpiter yönetimindeki aşırı iyimser Yay burcu kişisi Oğlak burcu kişisini karamsar olmakla itham ederken fazlasıyla gerçekçi olan Oğlak da onun Polyanna’yı yaya bırakacak yaklaşımlarına hayretle bakacak. İşine düşkün biri olan ve kazandığı parayı elinde tutmasını bilen Oğlak bu yönüyle Yay’a bazen sıkıcı gelecek. Nazik ve diplomat bir kişiliği olan Oğlak, Yay’ın patavatsızlığını kabullenmekte zorlanacak. Yine de sizin için ümit var, zira ikiniz de, dışarıdan kayıtsız bir görünüm arz etseniz de iç dünyalarınızda oldukça tutkulu ve duygusal kişilersiniz. Farklı karakterlerdesiniz ama muhtemelen birbirinize doğru çekildiğinizi hissedeceksiniz. Bu çekilmenin aşka dönüşmesi için ikinizin de çaba sarf etmelisiniz fakat işin büyük kısmı Yay’a düşüyor.

Oğlak Burcu & Oğlak Burcu

Oğlak – Oğlak beraberliği genellikle tarafların birbirini anladığı, birbirlerine destek olduğu uyumlu bir beraberliktir. Yalnız, ikisi de sürekli meşgul insanlar olduklarından cinsel hayatlarını ihmal edebilirler, buna dikkat etmeleri gerekir.

Oğlaklar fazlasıyla ciddi insanlardır ve hayatın eğlenceli yönlerini ıskalayabilirler. Oğlak – Oğlak ilişkisinin tarafları çok çalışan insanlardır, öyle ki, işten güçten dolayı, birbirlerine zıt olan yönlerini bile bir süre fark etmeyebilirler. Siz son derecede sorumlu ve işini hayatının merkezi yapmaya yatkın insanlarsınız, hayatın diğer yönlerinin de tadını çıkarmak için birbirinize yardımcı olmanız iyi olur. İkinizde inatçısınız, bu durum, aranızdaki anlaşmazlıkları çözmenizi zorlaştırabilir. Zira herkes kendi dediğinde diretecektir.

Oğlak Burcu & Kova Burcu

Oğlak neler ister; gelenekçi bir tutum, bağlılık ve güvenlik. Peki Kova burcu kişisi ona bunları verebilecek biri midir? Büyük ihtimalle hayır! İstediğini alamayan Oğlak burcu ne yapar bu durumda? Partnerine baskı yapar. Ve bunun karşılığında elde edeceği şey ancak sorunlar olacaktır. Bu yüzden bu ikiliden iyi bir şey çıkması ihtimali düşüktür.

Oğlak ve Kova; siz yatakta da farkı tutumları olan insanlarsınız. Sen, Oğlak; duyarlısın ve sıcak tutkular beklersin. Kova burcu mensubu olan partnerinse yatakta bir araştırmacı bir bilim adamı gibi davranır ve bu da sana soğuk görünmesine yol açar. Oğlak inatçı görünümünün ardında duygusal bir kişiliğe sahiptir ve Kova kişisi yeterince emek verirse onun bu yönünü ortaya çıkarabilir. Beraberliğin devam etmesini istiyorsa bunu yapmalıdır da. Ama gelip geçici bir ilişki düşünüyorsa Oğlak’tan uzak durması tavsiye edilir, çünkü Oğlak bu durumda ona hayatı zindan edebilir. İkisi de kış döneminde dünyaya gelmiş olan bu ikilinin uzun ve güzel bir beraberlik yaşaması imkansız değildir aslında – ama kolay da değildir.

Oğlak Burcu & Balık Burcu

Oğlak ve Balık, yani toprak ve su ilişkisi umut vaat eden bir ilişkidir.

Yıldızlar, tarafların gereken gayreti göstermesi şartıyla bu ilişkiye yüzde 70 şans tanıyor. Balık burcu kişisinin güvenilir ve yumuşak tutumu Oğlağın soğuk, cool havasından sıyrılıp daha yakın ve samimi bir partner olmasını sağlayabilir.

Duygusallık ve romantizm yönünden oldukça üst seviyelerde olan Balık burcunun bu hali kendisi de duygusal olmakla beraber içinde büyük bir enerji de barındıran Oğlağı itebilir, çünkü o heyecan da ister.

Sen, Balık; ilişkinizin güzel gitmesi için partnerine uyum sağlamaya, daha hareketli ve eğlenceli biri olmaya çalışmalısın. Sen partnerinin fedakar yönünü açığa çıkarabilirsin, o ise sana başarı konusunda bir şeyler öğretebilir.

İkinizin de birbirinize katabileceğiniz değerler var.

 


Yorum Yap

Chat with us on WhatsApp