fbpx

Balık Burcu Aşk Uyumları

, ,

Balık Burcu & Koç Burcu

Bir ateş elementi ve bir toprak elementi, sizce böyle bir ilişkide ne kadar umut olabilir? Evet, yanılmadınız, pek bir umut yok, ama hayatta imkansız diye bir şey yoktur diyenlerdenseniz denemenize kimse karışamaz tabii.

Emir komuta zincirini kolayca kavrayan ve buna ayak uydurmakta da zorlanmayan Oğlak burcu kişisiyle başkasının emri altında çalışmayı hiç sevmeyen Koç burcu kişisinin birbirlerini anlamaları kolay değildir. Oğlak sosyal konuma ve başkalarının gözündeki izlenimine önem verir, Koç burcuna gelince; başkalarının ne düşündüğü pek umurunda değildir. Koç yatakta tutkulu ve acelecidir, Oğlak ise gevşeyip kafasını boşaltmadan sekse hazır olamaz.

Çiftin arasında başka farklılıklar da vardır. Yine de, sen Koç kişisi; Oğlağa sadık olur ve ihtiyaç duyduğu güveni verebilirsen onun kendini korumak için ördüğü duvarları aşabilirsin. Bunu yapabilirsen Oğlak seni mutlu etmek için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Balık Burcu & Boğa Burcu

İkiniz mükemmel bir çift olabilirsiniz. Balık burcu ile Boğa burcu;evet, size söylüyorum, birbirinizi bulursanız sakın bu şansı ıskalamayın. Sen, Balık burcu kişisi, bulutların üstünde yaşadığının farkında mısın acaba? İşte bu yüzden hayata sadece duygusal tarafından bakmayan, gerçekçi bir partnerin olması gerekiyor, bu da kesinlikle bir Boğa burcu kişisi olabilir. Senin gibi hassas bir insanın karşısına çıkabilecek en iyi hayat ortaklarından biridir o. Birbirinizi tamamlarsınız ve ikiniz de çatışmayı, bağırıp çağırmayı sevmeyen insanlar olduğunuz için pek kavga da etmezsiniz.

Birbirinizin değerini bilmelisiniz, aranızda gerçekten güçlü bir uyum var. Sizin aranızdaki arkadaşlık ilişkisi de, aşk ilişkisi de güzel olur; artık hangisini tercih ederseniz. Yıldızların sizden beklediği uyumu yakalayabilirseniz gıpta edilecek bir ikili olabilirsiniz. Haydi, yapın şunu da hepimizi kıskandırın.

Balık Burcu & İkizler Burcu

Beraberliğiniz pek umut vaat etmiyor. Sen, İkizler burcu kişisi; konuşkan, dışa dönük, enerjik bir insansın. Balık burcundan olan partnerin ise ayakları pek yere basmayan, sakin biridir ve büyük ihtimalle seninle ilgilendiğin konularda keyifli sohbetler yapamayacaktır. İkizlerin enerjisi, harekete ve değişime olan ihtiyacı bu beraberlikte tatmin olmaz. Onun bu özellikleri Balık insanını yorar.

Balık burcu ile İkizler burcu; ikiniz oldukça farklı insanlarsınız. Kuracağınız duygusal ilişkinin başarı şansı yüzde elli civarındadır. İkizler kişisi Balık kişisinin içindeki o özel dünyayı çoğu zaman anlamaz. Nasıl anlasın ki, kendisi kıpır kıpır, enerjik, arkadaşlarıyla oraya buraya gitmeyi seven biriyken karşısında bunları yorucu ve hatta gereksiz bulan biri vardır. Olur da birbirinize aşık olursanız, güzel bir ilişki yürütmek için epeyce uğraşmanız gerekir.

Balık Burcu & Yengeç Burcu

Sizin bazı ortak noktalarınız var gibi görünüyor Balık burcu ile Yengeç burcu kişileri; ikiniz de hassas ve duygusal bir kişiliğe sahip, sakin görünümlü insanlarsınız. Fakat aslında Yengeç daha baskın bir kişiliktir ve böylece Balığa hissettirmeden onun hayatına bazı yenilikler getirir. Gerçekten epeyce ortak yönünüz var ve dünyanın kötü, çirkin yüzüne karşı bir güç birliği oluşturabilirsiniz. Balık burcunun maddeyle pek alakasının olmaması şirin görünmekle beraber günlük hayatta zararları da olabilecek bir yönüdür ama Yengecin bu konuda daha akıllı biri olması sorunu çözer.

Yengeç ve Balık, hadi yine iyisiniz, yıldızlar ilişkinize büyük şans tanıyor. Karşılaştığınız zaman sakın birbirinizi görmezden gelmeyin. Hayatımın Sürprizi ekibi olarak size ömür boyu mutluluklar dileriz.

Balık Burcu & Aslan Burcu

İşte potansiyeli olan bir ilişki. Aslanın liderlik ruhu insanlarla kurduğu ilişkilere de yansır. Dolayısıyla kendisi partnerini de yönetmek isteyen biridir ve yönetilmekten hoşlanmayan burçlarla ilişkisi pek keyif verici olmayabilir. Ama Balık burcu kişisi onlardan biri değildir, o, Aslanın ciddi ve sert kılıfının altındaki keşfedilmek ve değerlendirilmek isteyen yumuşak kalbi görebilir.

Balık burcu ile Aslan burcu beraberliği duygusal, verici, esnek, mütevazı, partnerinin güçlü ve kendine güvenen biri olmasından hoşlanan biriyle (Balık), sabit karakterli, inatçı, iltifat almayı seven, cömert, ilgi isteyen birinin (Aslan) beraberliğidir ve gerçekten iyi gitme ihtimali yüksektir.

Aranızda bazı sorunlar olacak ama onları güzelce çözmeye çalışın, ilişkiniz için mücadele edin; buna değecek.

Balık Burcu & Başak Burcu

Balık ve Başak; ikiniz de sadakate önem veren, güvenilir insanlarsınız. Aranızda güzel bir ilişki yaşanması mümkünsüz değil ama çok kolay da değil. Balık burcu ve Başak burcu ikilisi olarak zıt kutupların insanlarısınız aslında ama sezgileri oldukça güçlü olan hassas Balık genelde insanlarla anlaşmakta pek zorlanmadığından bir şansınız olabilir.

Başak; sen mantıklı ve direkt bir insansın, çalışma hayatında hırslısın. Balık burcundan olan partnerin ise son derecede hayalci bir insandır, ayrıca senin kadar çalışkan ve mantıklı değildir. Onun ayaklarının pek yere basmaması ve hayat karşısındaki cesaretsizliği senin gibi realist birinin hoşuna gitmeyebilir. Sen genellikle her şeyin en iyisini, en doğrusunu bilir havasında olan birisin. Birçok burca antipatik gelecek olan bu tavrın, yönetilmeye pek itirazı olan Balık kişisi için büyük bir sorun olmayacaktır. Fakat tartışma anlarında aklından geçenleri biraz acımasızca söyleme huyun çok hassas bir kalbi olan bu insanı fena halde kırabilir.

Balık Burcu & Terazi Burcu

Valla, astrologlara soracak olursanız pek umut vaat eden bir ikili değilsiniz. Aranızda klasik bir uyum olmadığı da bir gerçek, ama bir yandan da birbiriyle bağdaşan özelliklere sahipsiniz. Balık burcu & Terazi burcu ikilisi olarak biriniz sosyalleşmeyi seven, diğeriniz kendi iç dünyasında mutlu olan kişilersiniz. İç dünyasında, hayalleriyle kucak kucağa yaşamayı seven sensin Balık, evet, nasıl da biliyorsun kendini bak.

Balık kişisi için esas olan manevi değerlerdir, kendisi maddi değerlere pek yüz vermez ve sosyalleşmeye de düşkün değildir. Terazi ise partneriyle beraber kültürel etkinliklere katılmak, kaliteli restoranlara ve mekanlara gitmek ister. Bu konuda ikinizin de birbirinize anlayış göstermeniz gerekiyor. Terazi kişisi, sen arada bir partnerinle baş başa zaman geçirmelisin, o ise her zaman olmasa da dışarıda sana eşlik etmeli. İkinizin de güzelliklere düşkün, zevkli insanlar olmanız ilişkinizin şansını arttırabilir. Ciddi bir beraberlik istiyorsanız bunun kendiliğinden oluşmasını beklemeyin, pek mümkün değil. Siz güzel bir ilişki için ciddi olarak çabalaması gereken çiftlerdensiniz.

Balık Burcu & Akrep Burcu

Akrep ve Balık; aranızda harika bir ilişki yaşanmasının mümkün olduğunun farkında mısınız acaba? Evet, şansı bir çiftsiniz siz, birçok açıdan uyumlu ve tutkulu bir beraberlik yürütebilirsiniz. Balık kişisi, senin iflah olmaz romantizmin, gerçek aşka olan sarsılmaz inancın Akrep burcu insanını çok etkileyebilir. O göründüğü kadar cinsellik odaklı yaşayan, çapkın ve vurdumduymaz biri değildir. Aksine duygusal bir insandır ama bu yönünü herkese göstermez. Karşısına senin gibi hassas, aşktan umudunu hiçbir zaman kesmeyen biri çıktığında bu durum değişebilir tabii.

İkiniz konuşmadan da anlaşacak kadar yakın bir çift olursunuz. Akrep, sen ipleri elinde tutmayı seven birisin ve bu Balık için sorun değil, o, komutanın sende olmasına itiraz etmeyecektir. Partneriyle arasında sorunlar olsa bile ilişkisini hemen sonlandırmaz, önce işleri düzeltmek için elinden gelen her şeyi yapar. Çok fazla olmasa da sorunlarınız olacak elbette fakat bize sorarsan onu elinden kaçırmamaya çalışmalısın.

Balık Burcu & Yay Burcu

İşte ikisi de huzursuz bir yapıya sahip olan 2 insan ki ortak özellikleri olan huzursuzluk bazen sorunlar yaşamalarına sebep olabilir. İletişim konusunda da problemleri olur çünkü Yay burcu kişisi fazla açık sözlü ve bazen patavatsız, Balık burcu kişisi ise hassas ve alıngandır. Çatıştıkları zaman Balık narin ve kırılgan yapısı yüzünden genellikle daha fazla yaralanır. Yay özgürlüğüne düşkün, rahat biridir, Balık ise bir şeyleri kafaya takmaya meyillidir. Bu olumsuzluklara rağmen Balık burcu & Yay burcu ilişkisinin yüzde 50’nin üstünde bir şansı olduğu söylenebilir.

Yay kişisinin iyimser doğası, enerjisi, öğrenmeye meraklı olması ve çeşitli konulardaki felsefi fikirleri Balığın hoşuna gider. Beraberlikte kız tarafı Balıksa, onun duygusal kişiliği de Yaya cazip gelebilir. Birbirlerini severlerse aralarındaki farklılıklara karşın keyifli bir beraberlik yaşamaları mümkündür. Tabii ki bunun için gayret etmeleri şartıyla. Evet, şöyle bir bakıldığında umut vaat eden bir çift değildirler ama zamanla beraber olmaktan keyif almaya başlamaları mümkündür.

Balık Burcu & Oğlak Burcu

Siz birbirlerine bir şeyler öğretebilecek, yeni değerler kazandırabilecek insanlarsınız; yeter ki bunu fark edin.

Oğlak burcu kişisi, sen gerçeklere dayanarak konuşan mantıklı bir insansın,  Balık ise bazen hayallerden oluşan bir bulut gibi görünür. Ama onun bir mantığa dayanmayan sezgilerini fazla hafife almamalısın, çünkü aynı zamanda sezgileri güçlüdür ve söylediklerinin doğru çıkması çok nadir görülen bir durum değildir. Sen ona aradığı emniyet duygusunu verirken o da seni sevgisi ve saygısıyla, sıcak ilgisiyle mutlu eder. Bu arada, bizi kandıramazsın, dışarıdan göründüğün kadar donuk ve cool biri olmadığını biliyoruz. Balık burcundan olan partnerin sevecen tavırlarıyla her yerde, herkese servis etmediğin yumuşak ve keyifli tarafına ulaşmayı başarabilir. Sen de ona karşı dikkatli davranmalı, hassasiyetine saygı göstermeli ve cesaret vererek zayıf olan özgüvenini güçlendirmeye çalışmalısın.

Balık Burcu & Kova Burcu

Balık, sen ne kadar duygusal biri olduğunun farkında mısın acaba? Peki bir Kova burcu kişisinin senin bu yönünü önce çekici, sonra sıkıcı bulabileceğini? Hoşuna gitse de gitmese de böyle bir ihtimal var maalesef. Aslında, biliyor musun, siz ikiniz ilk başlarda birbirinizi baya bir çekici bulursunuz. Fakat zaman geçtikçe beraber olmanızın iyi bir fikir olmadığını anlamaya başlarsınız. Zaman zaman sert tavırları olan, dışa dönük ve özgür ruhlu Kovanın senin duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilmesi pek mümkün değil. Sen hemen her şeyi onunla beraber yapmak isterken o arkadaşlarıyla bazen de yanında sen olmadan vakit geçirmek isteyecek ve sen ihmal edildiğini düşüneceksin. Onun sert tavırlarından ürküp içine kapandığın zamanlar olacak. Zıtlıkların uyumu diye bir şey var ama bu sizin için pek olası değil. Özür dileriz ama yıldızlar böyle söylüyor. Siz yine de şansınızı denemek isterseniz deneyin tabii, biz mani olmayalım.

Balık Burcu Kadını & Balık Burcu Erkeği

Burcun bireyleri birbirleriyle duygusal açıdan neredeyse mükemmel bir şekilde uyumludurlar. Fakat bu hiç problem yaşamayacaklarını göstermez, mesela bir Balık burcu kadını ile Balık burcu erkeğievlendiği zaman çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için bir sponsor bulmaları fena olmaz, zira ikisi de para kazanmak gibi bayağı konulara pek önem vermezler. Onlar için önemli olan maneviyattır. İlişkileri hemen hiçbir zaman “İdare eder” seviyede olmaz, ya iyi ya da kötüdür.

Balık kadını, sen güçlü sezgilere sahip bir insansın, seninle aynı burçtan olan partnerin de öyledir; bu yüzden bazen birbirinizi konuşmadan da anlayabilirsiniz. İkiniz duygusal açıdan ciddi sorunlar yaşamazsınız. Fakat hayatın maddi yönleri de var ve bazen hiç de romantik olmayan bazı gerçeklerle yüzleşmek kaçınılmazdır. İşte bu noktalarda problemleriniz olabilir.

 


Yorum Yap

Chat with us on WhatsApp